Koffie-ochtenden

gezellig

koffie drinken

De werkgroep Koffie drinken organiseert een paar keer per maand een koffie-ochtend in De Wiese. Daar kan iedere bezoeker onder het genot van een kopje koffie lekker bijkletsen met de anderen.

Tijdens de koffie-ochtenden wordt er niet alleen koffie gedronken en gepraat. Er kunnen ochtenden zijn met een speciaal thema. Het kan zijn dat er een spreker komt, of een workshop of een andere activiteit.

lees verder

waar

gehouden?

De koffie-ochtenden vinden plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Wiese, waar De Trossel een vaste plek heeft.

Het adres is:

De Wiese 2

3998 MD Schalkwijk

telefoon: (030) 6011050

lees verder

volgende

koffie-ochtend

Op de koffie-ochtend van vrijdag 29 september 2023 staat het thema Dementie centraal. Deze ochtend zal geleid worden door Marijke Wassink, praktijkondersteuner van Huisartsenpraktijk Schalkwijk en Marije Schildmeijer, casemanager Dementie bij Warande. Vanuit hun ervaring met Dementiepatiënten zullen zij informatie geven over de ziekte, maar ook in gesprek gaan met de aanwezigen. Ervaringen kunnen gedeeld worden en natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. We hopen op een waardevolle en leerzame ochtend.

De komende koffie-ochtenden zijn vrijdag 29 september 2023, donderdag 5 oktober 2023, vrijdag 13 oktober 2023, donderdag 19 oktober 2023, vrijdag 27 oktober 2023, donderdag 2 november 2023, vrijdag 10 november 2023.

Wie niet zelf naar De Wiese kan komen, kan gebruik maken van de vervoerservice.

vervoerservice